Emil Landman

Nieuw album An Unexpected View verschijnt 21 oktober.

emil

Op vrijdag 21 oktober verschijnt An Unexpected View, het nieuwe album van singer-songwriter Emil Landman en de opvolger van het debuut Colours And Their Things uit 2014. An Unexpected View is, net als dat album, geproduceerd door Martijn Groeneveld. Emil presenteert zijn nieuwe album op donderdag 20 oktober in poppodium EKKO in Utrecht.
Voor An Unexpected View pakte Emil Landman eind 2015 zijn backpak en reisde in negen weken de wereld rond. Hij ging op reis met niets en kwam terug met een rugzak vol nieuwe liedjes. In juni van dit jaar verscheen de eerste single Our Bodies, die in de ochtendshow van Giel Beelen in première ging. Bekijk de beelden hier terug.

Het nummer Remain In The Light Of Your Eye schreef Emil ongeveer een half jaar geleden op een balkon midden in Barcelona. Inmiddels is het nummer van Barcelona doorgevlogen naar Duitsland en Oostenrijk, waar het onder de reclame van de nieuwe Samsung Galaxy S7 is geplaatst.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de videoclip van de nieuwe single Wait Until The End Of The Day, die op 23 september uitkomt.

Vanaf zaterdag 15 oktober gaan Emil Landman en zijn band op tournee door Nederland. De aftrap is in het cultuur- en poppodium Burgerweeshuis in Deventer. Zondag 27 november is Emil Landman ook te zien op het Songbird Festival in Rotterdam. Bekijk de website voor een overzicht van alle tourdata.