Kovacs

Bijzonder optreden op sfeervolle locatie.

m_gbw_1796

Op 12 september stond Sharon Kovacs met haar band in het prachtig gelegen Bostheater, midden in het Amsterdamse Bos. In het kader van LIVE AT Amsterdamse bos gaf zij daar het laatste concert in deze serie voor 2016. Dat gebeurde op een mooie afsluitende zomeravond waar publiek en band optimaal genoten.

Dat gebeurde met een mooi, intiem optreden waar de donkere, mysterieuze stem van Sharon Kovacs centraal stond en waar zij begeleid werd door een strak spelende band. Nummers die voorbij kwamen tijdens het uitverkochte optreden waren Fool Like You, Sunday Dress, Strange, 7 Day Fool, Oblivion, I Put A Spell On You & more en als ultieme afsluiter Chains en Diggin: allemaal liedjes met ultieme passie gebracht.

Fotografie: Loes van der Kraats