Myles Sanko

Britse soulzanger komt met nieuw album.

miles

Na twee albums uitgebracht te hebben en support-act te zijn geweest voor de Europese tour van Gregory Porter is de Britse soulzanger Myles Sanko terug met nieuwe muziek. De eerste single ‘Just Being Me’ van zijn gelijknamige nieuwe album verschijnt op 30 september via Dox Records.

Myles is een alleskunner, naast het schrijven van muziek houdt hij zich in het dagelijks leven ook bezig met produceren, performen en componeren. Voor zijn nieuwe album ‘Just Being Me’ heeft hij gekozen voor 11 nummers met de klassieke jazz sound ondersteund door een serieuze groove. ‘’Ik heb geprobeerd om op mijn huidige gevoel te reflecteren en tegelijkertijd mijn fans mee te nemen naar een spannende nieuwe plek’’, aldus Myles Sanko.

Op 30 september verschijnt de eerste single ‘Just Being Me’ inclusief bijbehorende videoclip. Het gelijknamige album is vanaf 28 oktober verkrijgbaar. De single is een krachtig soul nummer met een sterk statement over jezelf vinden en je doelen najagen.

Daarnaast tourt Myles Sanko dit najaar met zijn ‘Just Being Me Tour’ door Europa. Ook in Nederlandse zalen zal het stemgeluid waar hij zo bekend om staat te horen zijn. De soulzanger speelt vanaf 11 november negen shows bij verschillende podia door het land en stopt daarbij onder andere in Paradiso-Noord(Amsterdam) en BIRD (Rotterdam).

Tour data
11 november Patronaat, Haarlem
12 november Poppodium Grenswerk, Venlo
13 november Mezz, Breda
16 november Luxor Live, Arnhem
17 november Hedon, Zwolle
18 november Paard van Troje, Den Haag
30 november Paradiso Noord, Amsterdam
01 december BIRD, Rotterdam
02 december Podium de Vorstin, Hilversum