Steffen Morrison

Soulzanger brengt EP ‘Just Another Man’uit.

m__rhv2008

Steffen Morrison presenteerde op 13 september zijn nieuwe EP ‘Just Another Man’. Dat gebeurde in een bomvol en tropisch warm Paradiso waar Morrison het eerste exemplaar uitgereikt kreeg door Trijntje Oosterhuis, die hij, sinds zijn indrukwekkende optreden in The Voice Of Holland in 2013, tot zijn schare fans mag rekenen.

Op het podium sprak Trijntje haar bewondering uit voor zowel Steffen’s talent als persoonlijkheid: “Steffen is niet alleen een geweldige zanger, maar ook een heel bijzonder mens met een enorm doorzettingsvermogen. Ik heb enorm respect voor zijn inzet en de onvoorwaardelijkheid die hij aan de dag legt om zijn eigen stijl en voorliefde voor soul in praktijk te brengen. Dat heeft hij vanavond laten zien met zijn geweldige band. En dat is ook goed te horen op de EP, waar de toewijding en liefde voor het genre vanaf spat. Ik vind het tijd dat Nederland een diepe buiging maakt voor Steffen Morrison.”

Vanavond is Steffen Morrison te gast bij De Wereld Draait Door, dat wordt uitgezonden op TV om 19:00, op NPO 1. Steffen zal het nummer “Do It All Again” spelen, dat afkomstig is van zijn nieuwe EP. De song werd geschreven en opgenomen in The Farm, de studio van Genesis in het Britse Surrey.

Steffen Morrison zal eind dit jaar het theater in gaan (31 shows) als hoofdrolspeler in ‘I’m a Soulman’, gebaseerd op het opmerkelijke verhaal van het legendarische platenlabel STAX.

www.steffenmorrison.com

Fotografie: Robert Veen Photography