Bromley

Bromley rocks in Paardcafe Den Haag.

m_3a4a0365-foto

Op 27 oktober 2016 stond Bromley in het Haagse Paardcafe voor een miniconcert.

De driekoppige band Bromley speelt spannende indie/rock’n’roll. Bromley werd in 2012 opgericht en heeft sinds die tijd al één EP en twee albums uitgebracht. Zij staan garant voor een gevarieerd, genre overstijgend repertoire met zowel ruige, puntige als ook ontroerende melodieuze songs. De sound is hedendaags met nostalgie naar de begin jaren zeventig.

De muziek van Bromley roept associaties op met met Britse bands van vroeger en nu. Met het David-Bowie-achtige zanggeluid van Diederik Bok, de melodische basklanken van Marco de Meijeren en de spetterende drumsound van Sander Leenheer hoor je een solide band met goed op elkaar ingespeelde bandleden. Dit komt optimaal tot zijn recht in het sfeervolle Paardcafe waar de bandleden alles geven wat zij in huis hebben. Het was slechts een kort optreden, dat zeker naar meer smaakt.

facebook.com/bromleyrocks

reverbnation/bromleyrocks

Fotografie: Anneke Ruys