D-wayne

DJ/producer treedt op tijdens ADE en stelt speciaal voor Ontopofmusic zijn ADE Top 3 samen.

d-wayne

Amsterdam Dance Event (ADE) barst vandaag weer in alle hevigheid los. Tijdens het uiterst populaire dancefestival treden tussen 19 en 23 oktober in vijf dagen tijd zo’n 2200 artiesten op in 140 clubs, kroegen en zelfs musea. Introducing here D-wayne!

De 22-jarige dj/producer D-wayne heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een behoorlijk succesvolle carrière. Op zijn 18e bracht hij zijn eerste release uit op het label Wall Recordings van Afrojack, hij schudde daarna de dancewereld op met de hit ‘AMMO’ en reist de hele wereld over om in de grote clubs en op de grote festivals te draaien.

Hij mixt platen voor vele grote artiesten als Tiësto, Jennifer Lopez en Enrique Iglesias. Naast remixen maakt de ambitieuze dj zijn eigen muziek en (co)produceert hij tracks voor andere grote artiesten.

‘Love Again’, de nieuwe release van D-wayne, is een samenwerking met de Britse singer-songwriter Jack McManus. De track vertelt een klassiek liefdesverhaal, waarin de energieke, euforische en uplifting soud van D-wayne wordt gecombineerd met de authentieke stem van Jack.

Beluister ‘Love Again’ hier:


Speciaal voor Ontopofmusic heeft D-wayne zijn ADE top 3 samengesteld.

‘’Ik kijk altijd erg uit naar Amsterdam Dance Event. Het is de ideale gelegenheid om collega dj’s te spreken, nieuwe inspiratie op te doen en vooral veel te ontdekken. Het aanbod is megagroot en de keuze daardoor erg lastig. Het liefst splits ik mezelf in vieren op, maar het is me gelukt om een top 3 samen te stellen.’’

1:
19 oktober – Escape: Afrojack presents: Wall Recordings Label Night.
Dit wordt een uniek feestje! Het is sowieso de eerste keer dat er een WALL labelnight is
tijdens ADE en ik draai natuurlijk zelf ook!
https://www.amsterdam-dance-event.nl/program/2016/afrojack-presents-wall-recordings-label-night/5100411/

2:
21 oktober – Ziggo Dome: AMF Presents Tiesto Clublife 500 (Sold Out)
Tiesto is een legende & icoon en draait tevens een 6 uur set. Iets wat niet makkelijk is en
daarom zeker een aanrader!
https://www.amsterdam-dance-event.nl/program/2016/amf-presents-tiesto-clublife-500-sold-out/5081535/

3:
20 oktober – Heineken Music Hall: AMF Hardwell Presents Revealed (Sold Out)
Voor de derde keer op een rij keert de succesvolle label night van Hardwell terug naar de
HMH. Met o.a. Hardwell, Kill the Buzz, Knife Party en Kris Kross Amsterdam
https://www.amsterdam-dance-event.nl/program/2016/hardwell-presents-revealed-sold-out/5081441/