Kensington

Band in 2017 opnieuw naar Ziggo Dome.

MTV EMA's 2013 - Red Carpet Arrivals

Drie razendsnel uitverkochte Kensington-concerten krijgen volgend jaar vervolg.

Kensington staat op vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2017 opnieuw in de Ziggo Dome. Kaarten voor de 2017 concerten zijn vanaf aanstaande vrijdag 4 november 2016 te koop.

Deze week is Kensington elke avond te gast bij RTL Late Night, waar de Utrechtse band dagelijks een nieuw nummer van het vierde album Control speelt. Het album Control verscheen vandaag. Voorganger Rivals, met daarop hitsingles War, Riddles en Streets, heeft twee keer de platina status behaald.

Ziggo Dome
Over twee weken staat Kensington drie avonden op rij in een uitverkochte Ziggo Dome. Dat de grootse zaal gemaakt is voor bands als Kensington bleek in november vorig jaar, tijdens de twee uitverkochte concerten die de band in de venue gaf. Met een bewegend decor, lasers, vuurwerk en dik twee uur live-muziek blies Kensington de 34.000 bezoekers omver.

Foto: MTV EMA 2013