Lost Frequencies

Debuutalbum ‘Less Is More’gelanceerd.

lost-frequencies-2

Slechts twee weken na de release van ‘What Is Love 2016’ heeft Lost Frequencies vandaag zijn debuutalbum gelanceerd. ‘Less Is More’ is uitgebracht bij de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music en bevat maar liefst zestien platen, waaronder zijn bekendste hits en een lading nieuwe tracks.

Op ‘Less Is More’ staan onder meer de internationale hitsingles ‘Are You With Me’, ‘Reality’ en ‘Beautiful Life’. Hiermee behaalde Lost Frequencies goud, platina en meervoudig platina in tientallen landen en voerde hij ’s werelds meest prestigieuze hitlijsten (o.a. de UK Singles Chart) aan. Alleen al op Spotify leverden deze platen hem meer dan een half miljard streams op. Op het album staan daarnaast een aantal nieuwe creaties van het Belgische supertalent, waaronder samenwerkingen met Jake Reese (Jaap Reesema) voor de plaat ‘Sky Is The Limit’ en met Nick Schilder voor ‘Lift Me Up’.

Ook ‘What Is Love 2016’, een nieuwe versie van de 23 jaar oude hitsingle van Haddaway, staat op ‘Less Is More’. De plaat geldt als Lost Frequencies’ vierde single, kwam twee weken geleden uit op Armada Music en schoot meteen naar de eerste plek in de iTunes Charts van België.