Roos Blufpand

Zangeres geeft mooi concert in Stadstheater Zoetermeer.

m_gbw_2079

Een jonge vrouw die zo klein durft te zijn dat het groots is; dat is Roos. Na het uitkomen van haar tweede plaat en de albumtour langs popzalen, volgt alweer haar tweede theatertour door Nederland: Hoe dan. Hoe dan geeft de hedendaagse strijd weer van een jonge vrouw van 23. Hoe kan zij de mensheid bijstaan en tegelijkertijd een kater hebben van gisteravond? Hoe kan ze kritisch blijven zonder die ‘o zo fijne roze bril’ af te zetten?

Op 20 oktober gaf Roos een concert in het kader van haar album Hoe Dan. In het intieme Stadstheater Zoetermeer zong ze mooie liedjes met een inhoud. Voor een niet uitverkochte maar wel enthousiaste zaal overtuigde de zangeres op alle fronten: de stem, de piano, de muzikaliteit en de prachtige liedjes met inhoud.

Fotografie: Loes van der Kraats