De Dijk

Band bouwt feestje in Doornroosje.

m_22a

Wegens groot succes van de show dit voorjaar keerde De Dijk weer terug naar Nijmegen en Doornroosje, ditmaal was dat op zaterdag 5 november!

Ruim 34 jaar na de oprichting van De Dijk zijn er maar weinig muziek minnende Nederlanders die deze band niet kennen. Net zoals hun fans zijn opgegroeid, is De Dijk geëvolueerd: van rammelende Nederpopband begin jaren tachtig tot de stomende rock- en soulmachine van nu. Sinds de oprichting in 1981 maakte De Dijk meer dan twintig albums, ontving zij alle belangrijke onderscheidingen van de Nederlandse popmuziek en werd er zo’n beetje overal gespeeld. Hits als ‘Bloedend Hart’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Dansen Op De Vulkaan’ en ‘Mag Het Licht Uit’ zijn altijd een garantie voor een groot feest.

Fotograaf Rob Herstel legde het concert op de gevoelige plaat vast.

Fotografie: Rob Herstel