Jeffrey Schenk & Cor Bakker

Eenmalige en exclusieve theatershow in Hoofddorp.

m_jeffrey-cor-42

Vijf jaar geleden gaf Jeffrey Schenk al een groot theaterconcert met Cor Bakker (en band) in de grote zaal van De Meerse. Op 6 november kwamen ze terug met een eenmalig en exclusief intiem concert, getiteld ‘Mooi Nederlands’.

Jeffrey kreeg grote bekendheid door zijn deelname aan het SBS-6 TV-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waar hij de finales wist te behalen. Deze zomer bestormde Jeffrey samen met ‘Idols’-winnares Raffaela Paton de hitlijsten met hun duet ‘Bijna’.
We kennen Cor Bakker natuurlijk van zijn samenwerkingen met grote wereldsterren, zoals als Oleta Adams, Lionel Richie en Shirley Bassey. In ons land natuurlijk van zijn shows met o.a. Karin Bloemen en natuurlijk de TV-shows met Paul de Leeuw.

Jeffrey zingt de allermooiste Nederlandse liedjes van o.a. Rob de Nijs, Frank Boeijen en Willy Alberti, onder begeleiding van Cor Bakker. Ze gaan terug naar de basis… de tekst en de melodie. Een heerlijke show voor de theaterliefhebber, vol luisterliedjes… met een lach en een traan.

Fotograaf Arnold vd Horst maakte deze fotoreportage van  het exclusieve optreden.