K3

Populaire meisjesgroep presenteert nieuwste album.

m_k3-amstel-hotel-11-11-2016-dsc_0092

Na het enorme succes van het K3 album 10.000 luchtballonnen (meer dan 270.000 verkochte exemplaren) zijn Hanne, Marthe en Klaasje opnieuw de studio ingedoken voor de opnames van Ushuaia.

Afgelopen donderdag stelden de meisjes hun album voor aan onze zuiderburen en gisteren was het het de beurt aan Nederland. De presentatie gebeurde in het chique Amstel Hotel te Amsterdam. Het nieuwe album bestaat net als 10.000 luchtballonnen uit twee CD’s. De eerste CD bevat onder meer de nieuwe single Love Boat Baby, de zomersingle Ushuaia en het liedje Iedereen K3 – naar het gelijknamige tv-programma – en negen andere gloednieuwe tracks. Op de tweede CD staan 12 ‘best of K3’ hits, waaronder Hallo K3, Waar Zijn Die Engeltjes en De Drie Biggetjes, gezongen door Hanne, Marthe en Klaasje. Het album is nu al goed voor vijf keer platina in de Benelux!

Op zaterdag 26 november treedt K3 samen met alle andere Studio 100 figuren op in de Amsterdamse Ziggo Dome bij het Studio 100 Winterfestival, dat ter ere van het 20-jarig bestaan van Studio 100 wordt georganiseerd. Vanaf 25 februari t/m 21 mei 2017 zijn Hanne, Marthe en Klaasje weer met nieuwe spetterende K3 shows te zien in Zwolle, Den Bosch, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Voor meer informatie en tickets ga naar www.studio100.com.

Fotograaf Esmee Burgersdijk legde de speciale presentatie op de gevoelige plaat vast.