Pam Feather

Rotterdamse Singer-songwriter brengt EP ‘Wish I Never’ uit.

pam-feather-wish-i-never-ep

We hebben eventjes moeten wachten op de nieuwe EP van de singer-songwriter en entertainer Pam Feather uit Rotterdam. Feather staat bekend om haar herkenbare stemgeluid, catchy songs en energieke optredens. Ze stond ermee op onder meer het North Sea Jazz Festival, in DWDD en in het voorprogramma van Erykah Badu. Met de single ‘Cannot Change The Weather’ bereikte zij de 24e positie in de Top 100. De laatste vier jaar was het wat stiller rondom Pam Feather, maar die stilte is nu helemaal voorbij! Met haar nieuwe EP – met daarop vier nummers – zal ze haar fans weer gaan verblijden met mooie muziek. ‘Wish I never’is meteen de eerste – overtuigende – single die eind vorige maand verscheen. “Dat nummer komt recht uit mijn ziel!”vertelt Pam Feather op haar website en dat is zeker voelbaar. Ook de andere drie songs ‘The One’, ‘Alive’ en ‘Last Goodbye’ zijn weer goed uitgewerkte soul- getinte tracks met teksten om over na te denken. Pam Feather maakt hiermee een overtuigende comeback! De komende tijd gaan we weer veel meer horen van deze getalenteerde zangeres die met haar soulvolle klanken al eerder velen wist te overtuigen. Het Algemeen Dagblad vond eerder haar nummers ‘een perfecte balans tussen authentieke motown-soul en pop’ en NL10 noemde haar de ‘Nederlandse Beyoncé in spe’. Afgelopen jaar heeft Pam de weg naar muziek weer helemaal teruggevonden. Ze werkte aan nieuw materiaal en daarvan werden de eerste vier nummers opgenomen op de EP. Hou Pam’s site de komende tijd in de gaten voor het laatste nieuws omtrent optredens en meer. http://pamfeather.com/