The Illusionists

Wereldberoemde illusionisten op weg naar Heineken Music Hall!

m_the_illusionists_persreis_foliesbergere_parijs_29112016_gwendolyne-1783

De meest succesvolle magic show op Broadway is in aantocht! De zeven beste illusionisten ter wereld zullen volgend jaar in januari exclusief in de Heineken Music Hall te zien zijn.

Maar eerst beleefde de show zijn premiere in ’the one & only’ lichtstad van de wereld: Parijs. Onze fotograaf Gwendolyn van Erp was daarbij en legde het op de gevoelige plaat vast.

In meer dan 200 steden in 25 landen werd het publiek weggeblazen door de onwaarschijnlijke stunts en illusies in deze verbluffende show. De zeven beste illusionisten staan nu voor het eerst samen op één podium. Zij beheersen het vakmanschap van Houdini en het theatrale genie van David Copperfield, dit gecombineerd met de modernste technieken op het gebied van decors en kostuums. Geen wonder dat ‘The Illusionists’ wereldwijd alle records breekt en dat miljoenen mensen dit verbluffende totaalspektakel reeds bijwoonden.

De zeven illusionisten bestaan uit de zeer ervaren Portugees Luis de Matos, de Amerikaan Krendle die meer dan 1.200 shows in twaalf jaar tijd heeft opgevoerd, de Aziatische Yu Ho Jin, de Australiër Raymond Crow (hij won diverse internationale awards), de Fransman Enzo die de finale van France got Talent behaalde nadat hij een helikopter op het podium liet verschijnen, het duo The Clairvoyants die vorig jaar het wereldkampioenschap Mentalisme wisten te winnen, de Amerikaanse wapenspecialist Ben Blaque die zowel in America als Britain Got Talent het publiek en jury wist te verbazen en de Brit James More, die op Youtube met meer dan 80 miljoen hits een van de meest bekeken illusionistenfilmpjes heeft.

Miljoenen mensen, van Australië tot aan Amerika, hebben de show van deze zeven giganten gezien en bleven verbluft achter. ‘Je moet het zien en dan nog is het niet te geloven,’ laat de producent weten. ‘We hebben het over de zeven beste illusionisten ter wereld. Zij brengen het publiek in extase door hun ongelooflijk snelle illusies, vliegacts, gedachten lezen, onvoorstelbare ontsnappings- en verdwijntrucs en levensgevaarlijke messenacts. Het is een show die zijn weerga niet kent.’

De zeven illusionisten zijn inmiddels over de gehele wereld ongekend populair en krijgen fantastische recensies. The New York Times noemde de show een hightech magic extravagant, The Times uit Londen sprak over spectaculaire hersenkrakers en andere recensenten vergeleken de show met Houdini, maar dan keer zeven.

Deze indrukwekkende illusionistenshow, de meest succesvolle magic show ooit op Broadway, is van 11 tot en met 15 januari exclusief te zien in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Voor tickets en info kijk op www.theillusionists.nl

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl