K-otic

Groep met eenmalig reünie-concert in de Heineken Music Hall.

m_k-otic_reunie_tour_hmh_amsterdam_10122016_gwendolyne-2499-2

K-otic gaf op 10 december een eenmalig reünie-concert in de Heineken Music Hall. Speciaal voor de fans die dan ook in groten getale naar de HMH gekomen waren.

Het concert kan mogelijk gemaakt worden door een geslaagd crowdfundingproject dat met een verbijsterend totaalbedrag van €58.282,- werd afgesloten. De Heineken Music Hall is de zaal waar het K-otic avontuur in 2001 ooit begon met twee uitverkochte shows. Vijftien jaar nadat de groep deze zaal als allereerste act opende, zal het zevental nog één keer al hun hits met live band ten gehore brengen tijdens deze unieke show.

K-otic onstond in 2001 uit het televisieprogramma Starmaker. De zevenkoppige popgroep scoorde hits als ‘Damn I Think I Love You’ en ‘I Surrender’. Het debuutalbum ‘Bulletproof’ werd met meer dan 250.000 verkochte exemplaren het best verkochte album van 2001. Nadat de groep in 2003 besloot ermee te stoppen kondigde ze dit jaar een eenmalige reünie aan met de volledige originele bezetting. @HMH

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl