Robby Valentine

Japan Showcase  in P3, Purmerend

robby-valentine_2

Robby Valentine, scoorde met zijn debuut single Over And Over Again begin jaren 90 een gigant van een hit. Het titelloze debuut album leverde hem een Zilveren Harp op en succes in Japan.

Sinds de release van Bizarro World is de multi-instrumentalist weer helemaal terug. Het album leverde hem een deal op met het Japanse King Records, die een dubbelaar uitbrachten van Bizarro World samen met Valentine’s 24 nummers tellende ultieme homage aan Queen. De Japanners zijn blij met de dubbelaar, zelfs zo blij dat er in 2017 een Japanse tournee aankomt.

Ze vroegen echter wel om een specifieke setlist. Sommige van die nummers heeft Valentine al 20 jaar niet gespeeld. En al helemaal niet in de huidige formatie.  Vanavond dus een voorproefje van wat de Japanse fans te wachten staat in januari 2017. En je enige kans om die nooit gespeelde nummers toch een keer live te zien.

Er wordt getrakteerd op een ruim 2 uur lang durend spektakel.

En als je niet naar Tokyo kunt komen, kom je gewoon naar P3.

Robby Valentine

Bizarro World Tour

10 december 2016

Zaal open 20.30

Aanvang: 21.30

Kaarten voorverkoop 12,50

Kaarten deur 15,–

Foto: Cristel Brouwer