SKIP&DIE

Explosief live-optreden van energieke band.

12a

Op 16 december kwam SKIP&DIE het publiek van Luxor Live verrassen met hun optreden. De shows van deze formatie staan beken als uiterst energiek. Dat lieten ze gisteren wederom zien in Luxor Live te Arnhem.

Het was echt een super energiek en leuk concert van deze band eindigend in de zaal tussen het publiek. Paradiso was uitverkocht, Arhhem niet, maar wel een gemiste kans om deze band live bezig te zien als je er niet bij was.

SKIP&DIE bestaat uit vocaliste/beeldend kunstenaar Cata Pirata, producer Jori Collignon, percussionist Gino Bombrini en gitarist Daniel Rose. De band speelt muziek waar niet één label aan valt te hangen en maakte indruk op het Europese publiek met een toer vol explosieve live optredens.

In 2015 brachten zij hun tweede album Cosmic Serpents uit dat werd opgenomen in Brazilië, Egypte, Argentinië, Colombia, La Reunion, Zuid Afrika, Portugal en Nederland. SKIPD&DIE liet zich inspireren door stijlen van over de hele wereld, waaronder digital cumbia, maloya, Braziliaanse rasterinha and electro chaabi, dub, footwork en psychedelische rock.

Een vernieuwende band met een onuitputtelijke energie die overal door het publiek en pers omarmd wordt. In één van de uitzinnige reacties werd  de band mooi getypeerd als mix van Manu Chao, M.I.A. en The Prodigy. @Luxor Live

Foto’s: Rob Herstel Herstelfotografie