Typhoon en Gerson Main

Hiphopmuzikant en singer/songwriter special guests bij concert Hessel en Tess.

typhoon2

Hiphop muzikant Typhoon en singer/songwriter Gerson Main maken op zaterdag 4 februari hun opwachting als special guests bij het concert van Hessel en Tess in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop hiervoor is reeds gestart via ticketmaster.nl.

In 2004 sleept Typhoon, die opgroeide als Glenn de Randamie, de Grote Prijs van Nederland in de wacht. In 2007 verschijnt zijn debuutalbum Tussen Licht En Lucht en vervolgens 7 jaar later het tweede album met de titel Lobi Da Basi. Dit laatste album werd deels op Terschelling opgenomen in de Second Moon Studio van Hessel en Tess en brengt hem optredens op diverse grote festivals, verschillende awards, en uitverkochte concerten.

Gerson Main werd bij een groter publiek bekend door zijn deelname aan het vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter waar hij de finale haalde. Zijn debuutalbum, dat in augustus uitkwam en ook werd opgenomen in de studio van Hessel en Tess op Terschelling, gaf hij met een knipoog naar zijn deelname de titel De Slechtste Singer-Songwriter van Nederland.

Wij zijn heel trots dat onze vrienden Typhoon en Gerson Main als special guests komen optreden tijdens ons concert in de Ziggo Dome, aldus Hessel en Tess.

Op zaterdag 4 februari nemen Hessel en Tess Terschelling voor één nacht mee naar Amsterdam, en laten zij hun fans de wat ruigere kant van Terschelling zien met woeste zeeën, storm en kampvuren.

Hessel & Tess – Live in Ziggo Dome
+ special guests Typhoon en Gerson Main

Zaterdag 4 februari 2017 | Ziggo Dome, Amsterdam

Foto: Hans Kreutzer