WOO HAH!

Hiphopfestival met twee dagen hiphop en r&b.

woo-hah-slider1

WOO HAH! is na een succesvolle, uitverkochte, derde editie terug! Het internationaal toonaangevende hiphopfestival vindt in 2017 voor de vierde keer plaats en brengt dit jaar twee dagen vol hiphop en R&B naar de Spoorzone van Tilburg op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. Het festival vergroot dit jaar haar festivalterrein met meer faciliteiten en een extra main-stage. Met GUCCI MANE, G-EAZY, MAC MILLER, FLATBUSH ZOMBIES, LIL UZI VERT, LIL DICKY, JONNA FRASER, KEVIN en KRINGILI & ALEX MEGAS is de toon voor WOO HAH! 2017 gezet. De kaartverkoop start vrijdag 23 december om 10.00 uur.

GUCCI MANE wordt door velen beschouwd als één van de grootste spelers binnen de Atlanta trap scene. Dit jaar kwam de rapper vrij na een gevangenisstraf waarna hij zijn strijdlustigheid gelijk liet zien door een album te droppen met featurings van o.a. Drake en Kanye West.
G-EAZY staat ook wel bekend als de ‘James Dean of rap’ met zijn leren jack en catchy hiphop tracks weet hij de afgelopen jaren al een groot publiek te bereiken.
MAC MILLER moest vorig jaar zijn optreden op WOO HAH! last-minute cancelen vanwege persoonlijke redenen. Dit jaar keert hij terug voor een re-do met een nieuw album op zak.
FLATBUSH ZOMBIES uit Brooklyn vertaalt de hoogtijdagen van de 90’s hiphop naar een hedendaags geluid en biedt diversiteit in de flows van de drie leden.
LIL UZI VERT vertegenwoordigt een nieuwe generatie van hiphop met zijn trap beats en snelle delivery.
LIL DICKY mengt komedie met hiphop en wil naar eigen zeggen ‘de game op zijn kop zetten’.
JONNA FRASER domineerde dit jaar de charts en kwam afgelopen oktober op 1 binnen in de Album Top 100.
KEVIN bracht dit najaar zijn ‘Kleine Versnelling’ EP en weet te imponeren met zijn trage flow.
Tilburgse talenten KRINGILI & ALEX MEGAS zijn momenteel in de race voor De Grote Prijs van Nederland.

“Wij zijn zeer blij met de eerste namen die we vandaag aan kunnen kondigen. Deze namen zijn slechts het topje van de ijsberg van wat komende zomer de eerste tweedaagse editie van WOO HAH! gaat vormen.” aldus programmeur Ruud Lemmen, “Verwacht binnenkort nog veel meer spraakmakende toevoeg ingen aan de line-up voor 2017”.

Na drie bijzonder succesvolle edities met onder meer optredens van Chance The Rapper, Travis Scott, Cypress Hill, Run The Jewels en ScHoolboy Q keert WOO HAH! in 2017 terug naar de Spoorzone van Tilburg. WOO HAH! groeit deze vierde editie verder met een nog uitgebreider programma, verspreid over twee festivaldagen en een groter terrein. Na vorig jaar het campingterrein te hebben uitverkocht biedt WOO HAH! dit jaar een grotere camping nabij het festivalterrein. Naast het grotere terrein zorgt WOO HAH! dit jaar ook weer voor alle faciliteiten en goede vibes op het campingterrein.

Door opkomend talent te ondersteunen en ruimte te maken voor randprogrammering in de vorm van skate demonstraties, graffiti en vele andere disciplines biedt WOO HAH! een weekend doorspekt met hiphop en alles wat daarbij hoort.