Lucas & Steve ft. Jake Reese jan07

Tags

Related Posts

Share This

Lucas & Steve ft. Jake Reese

Duo brengt  nieuwe track: ‘Calling On You’ uit.

sunburn-spinnin-sessions

‘Calling On You’ is dé nieuwste track van Lucas & Steve ft. Jake Reese. Na het grote succes in 2016 met onder andere de hits ‘Summer On You’ (meer dan 31 miljoen Spotify streams) en ‘Love On My Mind’ pakt het dj-duo door met een ijzersterke crowd-pleaser, die gekenmerkt wordt door de verfijnde beat en pakkende melodieën. ‘Calling On You’ is sinds vandaag uit op het label Spinnin’ Records.

Het nummer kenmerkt de energieke en uplifting sound van Lucas & Steve en is al meteen groots opgepakt. ‘Calling On You’ is deze week namelijk gebombardeerd tot Dance Smash op Radio 538. Op dit station heeft het jonge dj-duo sinds vannacht ook hun eigen radioshow ‘Skyline Sessions’. In de show delen ze hun favoriete muziek met de luisteraars, iedere vrijdag- op zaterdagnacht tussen 1.00 en 2.00 uur.

De jongens zijn erg blij met de plaat: “Calling On You is een vrolijke track, die je de koude maand januari helpt door te komen. We kunnen niet wachten om het nummer aan nog meer mensen te laten horen.”

Onlangs gaven de dj’s alvast een preview van het nummer in Azië. Ze traden op voor duizenden uitzinnige fans in Seoul, op Bali en tijdens het grootste driedaagse Aziatische EDM festival Sunburn in Goa. Hiernaast stonden ze tijdens oudjaarsavond te draaien op het dak van JW Marriott Marquis Hotel in Dubai.

Meer informatie:

www.lucasandsteve.com

www.facebook.com/lucasandsteve

www.soundcloud.com/lucasandsteve

Over Lucas & Steve

Lucas en Steve zijn twee Nederlandse jongens die vanaf 2010 hun muzikale krachten hebben gebundeld tot het dj duo: Lucas & Steve. Dat bleek een gouden zet. Het duo maakte al snel grote indruk in de muziekscene met hun remix van ‘Red Carpet’s’ hit ‘Alright’ en ‘Ruffneck’s’ dance classic ‘Everybody Be Somebody’. Ze kregen support van grote namen als Tiësto, Armin van Buuren, Axwell ^ Ingrosso en Martin Garrix. Hun succes bleef dan ook niet onopgemerkt. In 2014 tekenden ze een exclusief contract met het label Spinnin’ Records en MusicAllStars management. Vanaf dat moment gaat het snel. De ene hit na de andere hit volgt; ‘Make It Right’ in 2016, gevolgd door de club hit ‘Can’t Get Enough’. Lucas & Steve ‘are on a roll’. Afgelopen juli hebben ze samen met Sam Feldt het nummer ‘Summer On You’ uitgebracht. Dit nummer is bestempeld als dé zomerhit van 2016. Rondom het Amsterdam Dance Event kwam het dj-duo met de track ‘Love On My Mind’, wederom een regelrechte hit.

Over Jake Reese

Jake Reese is geen onbekende in muziekland. De Nederlandse zanger won in 2010 het derde seizoen van X Factor onder zijn naam Jaap Reesema. Als Jake Reese werkte hij eerder samen met onder andere Hardwell, EDX, Klingande en Scooter en won hij in 2016 een International Dance Music Award in de categorie Best Featured Vocalist Performance.

https://lucasandsteve.lnk.to/CallingOnYouFeatJakeReese!RTST]