Armin van Buuren

Lancering nieuwe single.

armin2

Armin van Buuren heeft vandaag de allereerste 538-Alarmschijf van het jaar in de wacht gesleept. ‘I Need You’, geschreven met de Amerikaanse producer, songwriter en Grammy-winnaar Fernando Garibay, is vandaag uitgebracht bij de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music en direct succesvol gebleken.

Beluister: Armin van Buuren & Garibay – I Need You (feat. Olaf Blackwood)

‘I Need You’ laat een hele andere kant van Armin van Buurens muzikaliteit zien. De plaat bevat de krachtige vocalen van Olaf Blackwood en vertegenwoordigt een grote verscheidenheid aan muzikale invloeden, van pop tot trance- en dancemuziek.

Armin van Buuren: “Om samen met Fernando Garibay en Olaf Blackwood de studio in te mogen duiken, heeft mij ontzettend geïnspireerd. Samen hebben we een geweldig resultaat neergezet en ik kan niet wachten om te horen wat iedereen van ‘I Need You’ vindt.”

Over precies een week wordt de music video van ‘I Need You’ gelanceerd. De video is opgenomen in LA en voegt prachtige beelden en een gezonde dosis humor toe aan de magie van de plaat.