Geels Nieuwjaarsparty

Eerste editie Geels Nieuwjaarsparty in Studio’s Aalsmeer.

Dries Roelvink bij de Geels Nieuwjaarsparty in Studio Aalsmeer. [fotocredit Harold Versteeg]

Dries Roelvink bij de Geels Nieuwjaarsparty in Studio Aalsmeer. [fotocredit Harold Versteeg]

Maandag 30 januari vond de Geels Nieuwjaarsparty plaats in Studio’s Aalsmeer. Een breed scala aan artiesten trad op, met als hoogtepunt van de avond de uitreiking van de Populariteit Awards in de Big Apple. Deze prijzen worden jaarlijkse uitgereikt onder artiesten die een bijzondere prestatie hebben geleverd op gebied van showbizz en muziek. In de prijzen vielen o.a. O’G3NE, Tino Martin, Tim Douwsma en Shirma Rouse.

Muziek & een vleugje magie
De Geels Nieuwjaarsparty is de ideale gelegenheid voor artiesten, boekingskantoren en horecagelegenheden om elkaar te ontmoeten en om inspiratie op te doen. Dankzij het uitgebreide programma werden verschillende disciplines getoond. Van swingende coverbands waaronder Xclusive! Live en FF DIMME, tot de rust en charme van singer songwriters als Fleur Raateland en Laura Beekman. En ook van feest-acts zoals “Feestfabriek De Kast on tour” tot de wereld van magie en mentalisme met Timon Krause.

Populariteit Award show
Een uur lang regende het prijzen in diverse showbizz categorieën. De awards werden geheel in stijl uitgereikt door verschillende BN’ers. Gerard Joling reikte de prijs voor “Succesvolste meidengroep en grote doorbraak” uit aan de dames van O’G3NE. Kaj van der Voort, bekend van de populaire boyband B-Brave, overhandigde Tim Douwsma de award voor “Leukste jonge TV persoonlijkheid”. De onderscheiding voor “Beste band” ging naar The Dirty Daddies, waarvoor Bobbi Eden aanwezig was. De overige prijswinnaars waren: Shirma Rouse, Tino Martin, Wolter Kroes, Ingrid Simons, Steffen Morrison, Het Feestteam en Laura Beekman. Diverse artiesten lieten direct zien waarom zij de terechte prijswinnaar waren, door het publiek te voorzien van spetterende optredens.

35e editie
De Geels Nieuwjaarsparty is inmiddels een begrip in de evenementenbranche. De Nieuwjaarsparty vond voor het eerst plaats in Studio’s Aalsmeer. Carla Geels, eigenaar van Geels Evenementen, vertelt over haar besluit: “We zochten een nieuwe locatie die naast diverse ruimtes en een centrale ligging, ook aansloot bij het showbizz en entertainment gehalte van het evenement. Deze combinatie hebben we gevonden in Studio’s Aalsmeer. Ik kijk terug op een geslaagde eerste editie waar de sfeer direct erg goed was. Het was gemoedelijk, gezellig met natuurlijk een dosis showbizz en glamour.”

Fotografie: Harold Versteeg