Sunnery James & Ryan Marciano jan07

Tags

Related Posts

Share This

Sunnery James & Ryan Marciano

Dance-duo lanceert eerste release op nieuw label.
sunnery-2
2017 belooft een prachtig jaar te worden voor  Het Nederlandse duo lanceerde onlangs hun eigen platenlabel (SONO MUSIC) en de eerste release op het label, ‘The One That got Away’, is direct uitgeroepen tot 538 Dance Smash.
The One That Got Away’ is gemaakt in samenwerking met de Zweedse singer-songwriter Clara Mae en is de eerste plaat die op SONO MUSIC is uitgebracht. De track beschikt daarnaast over een geweldige music video, die vandaag om 7 uur ’s avonds voor het eerst te zien is op EDM.com.Sunnery James & Ryan Marciano zijn zeker niet de minste namen in de wereld van dancemuziek. De Amsterdamse dj’s en producers staan ieder jaar op de grootste en belangrijkste festivals en events ter wereld, waaronder Tomorrowland, Ultra Brazilië en verscheidene shows op Ibiza. Naast het touren en produceren hosten de heren ook hun eigen radioshow: ‘Sexy by Nature’. De radioshow is sinds kort te horen op Radio 538.