O’G3NE

Talentvolle muziekgroep verrast Beatrix Theater.

m_og3ne-utrecht (19)

Op 20 februari stond O’G3NE met hun succestournee Three Times A Lady in het Utrechtse Beatrixtheater. Daar verbaasden zij een uitverkochte zaal met hun uitmundende vocale kunsten.

O’G3NE schrijft in 2014 geschiedenis door als eerste groep ter wereld ‘The Voice’ te winnen. Sinds hun deelname aan de razend populaire show schrijven de muzikale zussen hit na hit op hun naam.

Bij het programma ‘Beste Zangers’ laat O’G3NE Nederland opnieuw versteld staan van hun kwaliteiten. Na een volledig uitverkochte theatertournee in 16/17 is O’G3NE in 17/18 terug met de succestournee van ‘Three Times A Lady’! Onder begeleiding van een live band neemt het trio het publiek mee op een on-Nederlandse reis vol unieke meerstemmige zang waarin prachtige ballads en uptempo nummers in een speciaal O’G3NE-jasje gestoken worden.

Natuurlijk ontbraken hun eigen hitsingles niet tijdens de Beatrix Theater show. ‘Three Times A Lady’ brengt O’G3NE – de Nederlandse inzending voor het Internationale Songfestival 2017 – zoals we ze graag zien!

Fotografie: Arnold vd Horst