Ribs & Blues

EDWIN EVERS BAND sluit openingsavond feestelijk af.

edwin-eversband

De openingsavond van Ribs & Blues met GOLDEN EARRING en THE BEACH BOYS zal op zaterdag 3 juni feestelijk worden afgesloten door de EDWIN EVERS BAND.
Momenteel toert de band met een spetterende show door de grote Nederlandse theaters die dan steevast uitverkocht zijn.
Festivalshows , zoals Ribs & Blues in Raalte, zijn ongebruikelijk voor deze 13 mans band, met de beste muzikanten van Nederland, onder leiding van Nederlands’ bekendste ochtend DJ. Maar de exclusieve gelegenheid ,om samen met de legendarische BEACH BOYS en GOLDEN EARRING, notabene in Raalte, op 1 podium te kunnen staan , wordt zeker niet overgeslagen.
Edwin Evers, zelf woonachtig in Hardenberg, weet wel hoe in Salland een feestje moet worden gebouwd. Met creativiteit , virtuositeit en vooral ‘feel’ brengt de Edwin Evers Band op hoog niveau swingende interpretaties van hun eigen favoriete wereldhits.

De voorverkoop voor deze bijzondere en legendarische openingsavond is in volle gang en de belangstelling is vanuit het hele land groot.
De poorten van het festivalterrein aan De Domineeskamp in Raalte openen op Pinksterzaterdag dan ook al om 18.00 uur. De organisatie van Ribs & Blues rekent op “ een volle bak”.
Kaarten zijn online te bestellen via www.ribsenblues.nl  en bij de lokale voorverkoopadressen in en om Raalte.

Zaterdag 3 juni , Openingsavond Ribs & Blues 2017
Festivalterrein  De Domineeskamp, Raalte
GOLDEN EARRING , THE BEACH BOYS , EDWIN EVERS BAND e.a.
Voorverkoop : 25,- excl. servicekosten
Kassa:  32,50
Alle informatie : www.ribsenblues.nl