Holland Zingt Hazes 2017

Holland Zingt Hazes beleeft jubileumeditie in Ziggo Dome.

m_Holland_Zingt_Hazes_ZiggoDome_Amsterdam_17-03-2017_Gwendolyne-8578

Ook in 2017 keert Holland Zingt Hazes terug naar Amsterdam! Voor de vijfde keer op rij wordt de Ziggo Dome omgedoopt tot de grootste kroeg van Nederland. Het publiek kan tijdens dit groots opgezette concert luidkeels meezingen met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger.

De trouwe fans, maar zeker ook de nieuwe generatie kunnen het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ weer herleven. Een keur aan bekende artiesten, die een band hebben met André Hazes en zijn repertoire, zullen zijn hits onder begeleiding van de live band van Eric van Tijn weer ten gehore brengen tijdens deze spectaculaire jubileumeditie! Met Willeke Alberti, Sander De Buisonje, Guus Meeuwis, Edsilia Rombley, Jeroen van der Boom, Peter Beense, Anouk (!) en natuurlijk Andre Hazes Jr en Roxeanne Hazes.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl