Tags

Related Posts

Share This

Kaderock 2017

George Baker een van de headliners op Kaderock.

George-Baker

Op zaterdag 3 juni is het weer zover, het grootste kleine festival van Nederland; Kaderock! Het festival vindt plaats in en rondom muziekcafé Musicon en heeft weer een ijzersterk programma.

Als één van de hoogtepunten zal dit jaar de bekende zanger George Baker optreden samen met de Reservoir Dogs Band. Met deze band stapt u de wereld in van Quentin Taratino’s spaghettiwesterns, maffioso’s en vampieren. De Nederlands/Belgische 7-mans formatie Reservoir Dogs Band brengt de cult en de pulp van de beroemde en beruchte films naar het Kaderock podium. Denk aan nummers als ‘Little Green Bag’, ‘Son Of A Preacher’ en ‘Bang Bang’. Daarnaast zal George Baker ook nog een aantal hits van hem ten gehore brengen.

Piñata heeft haar wortels in het inmiddels opgeheven F.A.S.T. Surfdorp in Scheveningen. Wat begon als een groep vrienden, jammend op een surf feestje, is uitgegroeid tot één van de beste Haagse bands van dit moment. Met de energieke mix van reggaepop en hiphop met ska, Latin, mariachi en meer verandert Piñata menig publiek in een dansende massa feestgangers.

Zowel Henk Koorn als Melle de Boer hebben een meer dan nuttige bijdrage geleverd aan de Nederlandse Popmuziek. Henk bracht met zijn Hallo Venray een aantal geweldige rockalbums uit, Melle heeft met Smutfish’s debuut ‘Lawnmower Mind’ één van de beste Nederlandse rootsalbums ever op zijn naam staan. Onder de naam Henk en Melle mogen ze alles fout doen. Hoe meer het tweetal hun partijen vergeet, hoe meer charme het optreden heeft. Henk en Melle hebben het ideale concert-format gecreëerd.

De Haagse breakbeat/dance formatie Playground Zer0 speelde eerder op het Haags Podium van Park Pop en veranderde toen het hele veld in de dansende en kolkende massa. Ook op Kaderock zal dit spetterende trio hoge ogen gaan gooien.

Als één van de hoogtepunten zal dit jaar de bekende zanger George Baker optreden samen met de Reservoir Dogs Band. Met deze band stapt u de wereld in van Quentin Taratino’s spaghettiwesterns, maffioso’s en vampieren. De Nederlands/Belgische 7-mans formatie Reservoir Dogs Band brengt de cult en de pulp van de beroemde en beruchte films naar het Kaderock podium. Denk aan nummers als ‘Little Green Bag’, ‘Son Of A Preacher’ en ‘Bang Bang’. Daarnaast zal George Baker ook nog een aantal hits van hem ten gehore brengen.

Piñata heeft haar wortels in het inmiddels opgeheven F.A.S.T. Surfdorp in Scheveningen. Wat begon als een groep vrienden, jammend op een surf feestje, is uitgegroeid tot één van de beste Haagse bands van dit moment. Met de energieke mix van reggaepop en hiphop met ska, Latin, mariachi en meer verandert Piñata menig publiek in een dansende massa feestgangers.

Drive By Vendetta’s is een Nederlandse band die verschillende stijlen zoals punk, metal, hardcore en rock-‘n-roll combineert. De stijl wordt door de band zelf dan ook zeer toepasselijk als hardcorepunkmetalrocknroll bestempeld.

Ook het Haagse Durango doet aan rock-n-roll en punk en wel in de stijl van de Ramones. De band speelde in de jaren negentig alle Nederlandse podia plat, en is nu weer bij elkaar in een nieuwe bezetting.

The Clarks, afkomstig uit den Haag, Beatstad nr. 1, zijn al sinds jaar en dag een vaste waarde op Kaderock en zijn de bekendste classic rock band van Nederland. Uiteraard zal ook Cesar Zuiderwijk van de Golden Earring weer van de partij zijn.

Deze en nog veel meer artiesten op Kaderock 2017

Kaderock is op zaterdag 3 juni, rondom en in het gebouw van Musicon, begint om 12:00 uur en de entree is €2,50. Musicon is gevestigd aan de Soestdijksekade 345 te Den Haag.

kaderock.com / musicon.nl