K’s Choice

An Evening with K’s Choice in TivoliVredenburg.

K'sChoice_Tivoli_Vredenburg_Hertz_Utrecht_16-03-2017_Gwendolyne-8281

Met The Backpack Sessions (acoustic tour) beleeft de Vlaamse band K’s Choice alweer een nieuwe fase in haar carriere. In 2015 verrasten zij de muziekwereld in 2015 met hun zesde album The Phantom Cowboy – misschien wel hun beste plaat tot nu toe, en zeker hun stevigste. Met dank aan producer Alain Johannes, voormalig lid van Queens of the Stone Age. Grappig genoeg gebruiken de eigenzinnige broer en zus Bettens juist dit album als uitgangspunt voor een akoestische tour.

Vanzelfsprekend zitten er in hun backpack ook diverse hits van albums als Paradise In Me en Cocoon Crash, plus een aantal covers. Bonus: in deze rustige theatersetting komt de rokerige stem van Sarah Bettens nog beter tot haar recht! In TivoliVredenburg verzorgde de band een mooi optreden waarnaar de mensen adembenemend luisterden.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl