Motel Mozaïque Festival

Festival maakt laatste namen bekend.

MM_festival_info1

Met Anna Meredith (rijzende ster uit Groot-Brittanië), OKKULTOKRATI (klinkt als het venijnige broertje van Motörhead), Act! Cut! Play! (experimentele fashionfilms) en de film Craigslist Allstars van Samira Elagoz is het programma van Motel Mozaïque Festival compleet. Motel Mozaïque vindt plaats op 7 en 8 april 2017 in het centrum van Rotterdam. Tindersticks opent het festival op 6 april met een exclusief cine-concert in de Rotterdamse Schouwburg.

ANNA MEREDITH
Pitchfork noemt haar een rijzende ster en geeft haar nieuwste album Varmints een 8.4, NRC noemt haar “Verbijsterend veelzijdig” en de blog Austin360 stelde na haar optreden op festival SXSW “You’ve never seen anything like Anna Meredith”. De Britse componist/producer van hedendaages klassieke muziek en elektronica staat op zaterdag op Motel Mozaïque Festival.

MUZIEK / THUNDERCAT, THE SLOW SHOW, ISAIAH RASHAD & MEER
The Slow Show, Thundercat, Joep Beving, The Lemon Twigs, Lisa Hannigan, Grandaddy, Warhaus, Anna Meredith, Isaiah Rashad, serpentwithfeet, Weyes Blood, Zebra Katz, Klangstof, STUFF., Kim Janssen, Dayme Arocena en vele andere muzikanten zijn te gast tijdens het festival. Wannes Cappelle (Het Zesde Metaal) en broeder Dieleman slaan de handen ineen voor het grensoverschrijdende project GrensGeluid.

PERFORMANCE /
NEDERLANDSE PREMIÈRE VAN DUB LOVE
De spannendste en bekendste performers uit binnen- en buitenland zoeken de grenzen op van disciplines, de randen van de samenleving en interacties met het publiek. Tijdens Motel Mozaïque vindt de Nederlandse première plaats van Dub Love van Cecilia Bengolea & François Chaignaud, doet choreograaf Amos Ben-Tal een ménage à trois met OFFprojects en Spinvis, en kunnen bezoekers deelnemen aan een ritueel slaapproject van kunstenaarsinitiatief Eddie the Eagle Museum in het Ro Theater.

TOURS / 30X ROTTERDAM ONTDEKKEN
Het publiek ontdekt de urban hotspots van Rotterdam met de dertig tours tijdens Motel Mozaïque. De gidsen van Motel Mozaïque (ver)leiden je naar de schaduwen, steegjes en verborgen uitkijken die de populairste stad van Nederland maken tot wat ze is. Motel Mozaïque is het festival waar je kunt verwachten het onverwachte te gaan ervaren!

SLAPEN / OVERNACHT IN HET THEATER
Kunstenaarsinitiatief Eddie the Eagle Museum presenteert THE CHURCH OF EAGLISM, een ritueel slaapproject tijdens waar het loslaten van het ego centraal staat. De church neemt op 7 en 8 april 2017 het Ro Theater in Rotterdam voor twee dagen over en heeft elke avond plek voor 60 volgelingen.

KAARTVERKOOP
Voor het festival zijn nog diverse tickets verkrijgbaar via www.motelmozaique.nl