Oskamp

Oskamp – Mooierd.

Oskamp

Onder de titel ‘Mooierd’ brengt singer-songwriter Oskamp op 9 april a.s. zijn tweede album uit: twaalf eerlijke Nederlandstalige popliedjes in een akoestisch jasje. Liefde, reflectie en loslaten zijn de uiteenlopende thema’s van deze plaat. Kings of Convenience, Simon & Garfunkel en Jim Croce zijn de invloeden die je op ‘Mooierd’ terughoort in de twaalf persoonlijke liedjes. Een plaat met te veel kippenvelmomenten om op te noemen. Kabbelend over de mooiste klanken neemt Oskamp je mee langs mooie positieve songs in lentesferen maar ook melancholische liedjes die een herfstsfeer met zich meedragen. Luister en overtuig jezelf met ambachtelijk geschreven liedjes als ‘Doe Maar Rustig’, ‘Alleen’, ‘Gras’, ‘Geniet Ervan’ en nog veel meer. Kippenvelsongs die stuk voor stuk overtuigen zeker ook live voor sfeervolle en overtuigende optredens zullen zorgen (AR ****)

www.oskampmuziek.nl