En Vogue

Amerikaanse R & B formatie still going really strong.

m_3A4A7917

Op 10 april stond de damesformatie En Vogue voor een optreden in de Grote Zaal van Paard van Troje. De groep bestaat tegenwoordig uit drie leden: Terry Ellis en Cindy Herron, die er al vanaf het begin bij zijn, en Rhona Bennett, die zich later bij hen aansloot. De sound is er nog steeds, net als de performance. In de nineties scoorde En Vogue grote hits met Free Your Mind, Hold On, Don’t Let Go (Love), Whattaman, The Riddle en My Lovin'(You’re never gonna get it) en vandaag de dag klinken die songs nog steeds vers en sterk. De dames kunnen nog zingen als de beste en swingen daar ook bij.

Het werd een mooie avond in Paard van Troje waar de groep enthousiast ingehaald werd door de fans. Behalve de hits was ook de ode aan de muzikale soulhelden een bijzonder momentje. De dames genoten met volle teugen van het publiek dat ze regelmatig lieten meezingen. Na deze avond is een ding meer dan duidelijk: En Vogue is echt helemaal terug! Binnenkort verschijnt er zelfs weer een nieuw album van de ladies of soul: zeker iets om naar uit de kijken.

Fotografie en tekst: Anneke Ruys