Henk Dissel

Zanger viert tienjarig jubileum met grootse show in AFAS Live.

m_Henk-Dissel-14

Zaterdag 8 april stond Henk Dissel in een uitverkocht AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall). Voor een enthousiast publiek, vooral grote fans, die dit heuglijke feit mede met hem wilde vieren. Dit concert gaf hij namelijk ter ere van het feit dat hij al 10 jaar in het vak zit.

In 2008 kreeg Henk Dissel de kans om zichzelf aan Nederland te laten zien in de TROS Sterren.nl Academy. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus bracht Henk verschillende singles uit. Veel van zijn singles kregen de nodige steun bij regionale Radio en TV-zenders waardoor de bekendheid van Henk groeide en de boekingen langzaam op gang kwamen.

Henk Dissel heeft afgelopen jaar een top jaar gehad. Zo heeft hij wederom meer dan 250 boekingen gedaan in zowel binnen als buitenland en heeft hij erg veel succes gehad met de single Bijna die tot vorige week nog in veel Airplay lijsten voorkwam.

‘Bij mij’ is de titel van de nieuwe single van Henk Dissel, deze single is wederom geproduceerd en geschreven door Robert Dorn.
Na nummers als ‘Bijna’ en ‘Stap voor Stap’ komt hij wederom met een ouderwetse Henk Dissel single. De sound van het liedje is wederom weer afkomstig uit de Zuid-Amerikaanse hoek.

Meer over Henk Dissel: www.henkdissel.nl

Tekst en fotografie: Arnold vd Horst