Live At 2017

typhoon

Typhoon is de vijfde act die optreedt tijdens de komende editie van Live At. Eerder werden al Hooverphonic with orchestra, Milow, Walk Off The Earth en Lucky Chops aangekondigd voor de serie openluchtconcerten tijdens de zomerdagen in het Amsterdamse Bostheater. Typhoon is op zondag 13 augustus te zien tijdens Live At. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 14 april om 10:00 uur.

Gouden status
In 2014 verscheen de langverwachte opvolger van Typhoons debuutalbum Tussen Licht en Lucht, Lobi Da Basi. Het album bereikte de gouden status en werd in 2015 het bestverkochte vinylalbum in Nederland. De rapper scoorde hits met Hemel Valt, Zandloper en Surfen, was te zien op vrijwel alle Nederlandse festivals en werd samen met zijn Titanenband huisband van De Wereld Draait Door. Ook verscheen de documentaire Typhoon: Blues & Blessings, waarvoor de rapper zes jaar lang gevolgd werd. Afgelopen december stond Typhoon samen met Rico & Sticks in de Ziggo Dome waar zij daar de eerste Nederlandstalige hiphopshow gaven.

Many more to come
Eerder werden Hooverphonic with orchestra, Milow, Walk Off The Earth en Lucky Chops al bevestigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2017. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.

Ticketinfo
Kaarten voor het optreden van Typhoon op zondag 13 augustus kosten €32,50 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via LiveAtAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 14 april om 10:00 uur.