ON YOUR FEET!

Vajèn van den Bosch is Gloria Estefan in ON YOUR FEET!

Vajèn van den Bosch speelt de hoofdrol in On Your Feet!, de succesvolle Broadway-show over het leven van de wereldberoemde zangeres Gloria Estefan en haar man Emilio. ‘Queen of Latin Pop’ Gloria Estefan verkocht ruim 100 miljoen platen, scoorde talloze nummer 1-hits en won zeven Grammy’s.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland, is blij. ”Om één van de grootste popiconen overtuigend te vertolken moet je ook Gloria’s unieke sound en rhythm hebben. Vajèn verraste ons met haar indrukwekkende audities en liet zien dat ze alles in huis heeft voor deze rol. Met trots presenteren we onze Gloria aan Nederland!”

On Your Feet! is een waanzinnig swingende musical over twee mensen die blijven geloven in hun talent, hun dromen en in elkaar. We volgen Gloria en Emilio op hun weg naar de roem, van hun internationale doorbraak tot Gloria’s comeback na een zwaar ongeluk. Uiteraard hoor je al hun wereldhits, zoals ‘Rhythm is Gonna Get You’, ‘Conga’ en ‘Get On Your Feet’. Een feel good musical die bruist van de energie!

Lees hier ook het interview terug dat wij met Gloria & Emilio Estefan hadden! http://ontopofmusic.com/2017/01/gloria-emilio-estefan-2/

Boek nu alvast de beste plaatsen in het Beatrix Theater Utrecht. Liever telefonisch boeken? Bel Eventim: 0900-1353 (45cpm).

http://www.stage-entertainment.nl/shows/musical/on-your-feet/gallery/