Ruth Jacott

Theaterdiva levert overtuigende show af in Castellum. 

m_3A4A8125

Ruth Jacott is terug in de theaters, en hoe! Alhoewel ze nooit is weggeweest. Ze stond alleen drie jaar niet op de buhne met een nieuwe theatershow. Gisteren stond Ruth Jacott met RUTH op de planken van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Met mooie, ontroerende en opzwepende liedjes, swingende moves en openhartige verhalen, laat de theaterdiva een goed beeld zien van zichzelf en alles wat ze kan.

Het publiek krijgt een gevarieerde muzikale avond voorgeschoteld, naast een kijkje in zowel haar professionele- als haar privéleven. Een avond met daarin een energieke mix van Ruth’s Nederlandstalige hits, ontroerende ballades, uptempo nummers én liedjes die ze altijd al eens had willen zingen.

Soms klinken die liedjes precies zoals de mensen ze kennen, soms zijn ze gestoken in een verrassend arrangement en hier en daar zelfs met een wat serieuzere ondertoon.

Ruth is stoer en sterk, supervrouwelijk en glamoureus. Ze bruist meer dan ooit, van de energie. Een bijzondere voorstelling is het, vol met onverwachte wendingen. Want Ruth houdt van verrassingen en vult haar theatershow graag met bijzondere momenten. Een ding is zeker: In Alphen aan den Rijn gaat het publiek naar huis met een positief gevoel. Meer dan twee uur hebben zij een kijkje mogen nemen in de wondere wereld van een van Nederlands beste zangeressen. @Castellum

Fotografie en tekst: Anneke Ruys