Sting

Zanger overtuigt in uitverkocht AFAS Live.

m_HV20170405 Sting Afas Live NU-5152

Na een pauze van twee jaar stond Sting gisteren weer op een Nederlands podium. De 65-jarige zanger, die met afgetraind lichaam jonger oogt, trad woensdagavond op in een geheel uitverkochte AFAS Live in Amsterdam. Hij trad samen op met een driekoppige band.

Het optreden was onderdeel van Stings 57th & 9th Tour die een groot deel van Noord-Amerika en Europa aandoet en later ook naar Zuid-Amerika en Azië vertrekt. Tijdens de show bracht Sting nummers ten gehore van zijnj nieuwe album, maar uiteraard kwamen ook de Greatest Hits voorbij.

In het afsluitende deel kwamen ook Police-songs als Roxanne, Message in the Bottle, Every Breathe You Take en So Lonely voorbij, tot groot enthousiasme van de aanwezige fans.

Fotografie: Harold Versteeg