WE REMEMBER ELVIS PRESLEY!

Groot nieuw Elvis spektakel met alle greatest hits.

m_WeRememberElvis_BenTompson_PeteStorm_RijswijkseSchouwburg_Rijswijk_15-04-2017_Gwendolyne-0226

Na het grote succes van de theatershow ‘Elvis’ 80th Anniversary Concert’ brengen dezelfde makers een geheel nieuw, audiovisueel Elvis-spektakel naar de theaters. Een show gevuld met talrijke hits en favorieten van The King. Op 14 april beleefde de wervelende show haar premiere in de Rijswijkse Schouwburg.

Springlevend is de muziek van Elvis Presley! Zelfs veertig jaar na zijn overlijden. De makers van het succesvolle Elvis 80th Anniversary concert vinden het dan ook de hoogste tijd voor een groot nieuw Elvis Spektakel met alle hits en de favorieten. Met de beste Elvis Tribute Artists en een spetterende live band.

WE LOVE ELVIS PRESLEY is een show gevuld met talrijke hits en favorieten van The King. Met ‘s werelds beste Elvis Tribute Artists PETE STORM (Europe Masters Champion, Collingwood Grand Champion en Images of The King World Champion) en BEN THOMPSON (People’s Choice Award – Images of The King (UK), Europe’s Tribute to Elvis Champion (2013), Runner up – The Ultimate Elvis Tribute Artist Contest (2014) en Tupelo’s Ultimate Elvis Champion (2014). Beiden worden ondersteund door een grote live-band.

His music, his voice, his moves, his legacy

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl