Bevrijdingsfestival Almere

Almere viert Bevrijding met een mooi programma.

m_IMG_4841b

Ook de provincie Flevoland organiseert een Bevrijdingsfestival. Dat vindt uiteraard in de grootste stad, Almere, plaats.

De binnenstad van Almere werd op 5 mei 2017 weer omgetoverd in een groot festivalterrein waar tienduizenden mensen de vrijheid vierden. Dat betekende een dag vol muziek, maar ook cultuur, waarbij het belang van de vrede zal worden belicht.

Qua muziekoptredens konden de bezoekers in Almere onder meer genieten van bekende namen als Waylon, Lisa Lois en Barry Hay’s Flying V Formation. Barry Hay was speciaal voor het Bevrijdingsfestival vanuit Curacao naar Almere gekomen voor dit optreden. “Een exclusief optreden” noemde hij dad. Het publiek genoot in ieder geval met volle teugen van het optreden, net als van de overige artiesten.

Fotografie: Patricia Benjamins