Enter Shikari

Electronicore pioniers in november naar Amsterdam.

Enter-Shikari-51

Het Britse viertal rondt deze maand hun succesvolle ‘Take To The Skies’ Ten Year Celebration Tour af. Na het vieren van het tienjarig jubileum van hun debuutalbum is het tijd om de focus te verleggen naar nieuwe muziek. Gisteren verscheen alvast een nieuw nummer genaamd Supercharge in samenwerking met grimelegende Big Narstie. Vanaf november gaat Enter Shikari opnieuw op tournee. Ze trappen af in de Liverpool Arena op 16 november. Support acts tijdens de tour zijn Lower Than Atlantis and Astroid Boys.

Frontman Rou Reynolds zegt over de tour:
“I am unable to articulate how excited I am for our next arena tour. We learnt so much last time around and are ready to change the game once more. It’s going to be wicked having Lower Than Atlantis and Astroid Boys along for it, making for a really divers e and exciting evening.”

De muziek van Enter Shikari is niet van het soort dat zich makkelijk in een hokje laat stoppen. Noem het post-hardcore, noem het trance, noem het metalrock. De band balanceert op verschillende genres en durft te experimenteren. Shows van de band staan erom bekend een visueel en energiek spektakel zijn.

Enter Shikari

Woensdag 29 november | AFAS Live, Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 25

Foto: Luuk Denekamp