Golden Earring

Onthulling van speciale geveltekst Golden Earring in Den Haag.

m_DSCN9978e

Zeker 500 mensen kwamen gistermiddag af op de onthulling van een geveltekst van de Golden Earring in de Haagse Terletstraat.

Op de gevel van het ouderlijk huis van bassist Rinus Gerritsen en van het huis ernaast – waar de band ooit begon met oefenen – staat een toepasselijke liedtekst van de Golden Earring: ‘It’s always good to be back home’.

Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk waren bij de onthulling aanwezig. Het is de tweede onthulling voor een grote Haagse band. Sinds vorig jaar staat er ook een tekst van een andere Haagse succesgroep, Q65, op de gevel van een flat aan het Almeloplein. Dat is het refrein van de hit The life I live.

Fotografie: Loes van der Kraats

Zeker 500 mensen kwamen gisterenmiddag af op de onthulling van een geveltekst van de Golden Earring in de Haagse Terletstraat.

Op de gevel van het ouderlijk huis van bassist Rinus Gerritsen en van het huis ernaast – waar de band ooit begon met oefenen – staat een toepasselijke liedtekst van de Golden Earring: ‘It’s always good to be back home’.

Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk waren bij de onthulling aanwezig. Het is de tweede onthulling voor een grote Haagse band. Sinds vorig jaar staat er ook een tekst van een andere Haagse succesgroep, Q65, op de gevel van een flat aan het Almeloplein. Dat is het refrein van de hit The life I live.

Fotografie: Loes van der Kraats