Lange Frans en John West

Bijzonder gezamenlijk concert in 013.

m_John-West-Lange-Frans-In -Concert-Bianca-Dijck-26-1

Op 20 mei vond er in Poppodium 013 een speciaal concert plaats van John West en Lange Frans. De heren scoorden al gigantische hits met ‘Lekkerding’, ‘Blijf bij mij’ en natuurlijk ‘Wat Een Hete zomer’.

Gisteren kon het het duo de hete zomer alvast voorbereiden met een show in het Tilburgse 013. Support was afkomstig van niemand minder dan Peter Beense.

Deze avond stond geheel in het teken van beide heren en natuurlijk deden ze ook een aantal duetten zoals ‘Lekker Ding’ en ‘Blijf Bij Mij’. Daarnaast kwamen ook speciale duetten die gemaakt waren voor deze avond, aan bod. Verder brachten zowel Lange Frans als John West hun eigen repertoire ter gehore.

Fotografie: Bianca Dijck Flits en Klik Photography