Lone

Ex-frontmannen van legendarische Alquin brengen nieuw album uit.

Lone

Op 4 mei vond de release plaats van het album View from the bridge van LONE. Dat werd gevierd met een akoestisch optreden in Mezrab te Amsterdam. Het eerste exemplaar van de nieuwe cd ontvingen de mannen van LONE uit handen van Johan Derksen.

Lone is de samenwerking van twee vroegere bandleden. Nadat Alquin stopte besloten zanger Michel van Dijk en multi-instrumentalist Ferdinand Bakker hun eigen muziek te maken. Ze gingen samen op een inspirerende reis vol muzikale experimenten, op zoek naar de verhalen die hen beiden inspireerden. Dat leverde bijzondere muzikale pareltjes op. Het tweede album dat ze nu uitbrengen draagt als titel ‘View from the bridge’.

Michel van Dijk en Ferdinand Bakker zijn legendarische namen en kleurrijke muzikanten binnen de Nederlandse muziekhistorie. Met View from the bridge zijn zij met LONE een nieuwe weg ingeslagen, die zij zelf omschrijven als ‘een andere interpretatie van de blues’.

De cd View from the bridge, met daarop 8 songs van eigen hand plus een opmerkelijke versie van de Bob Dylan song Hollis Brown, is nu verkrijgbaar.

https://www.facebook.com/loneproject/

www.loneproject.nl

Lone