On Your Feet!

Nieuwe rollen in musical voor Jim Bakkum, Nurlaila Karim en Ellen Evers.

Header_liggend

Afgelopen weekend werd bekend dat Jim Bakkum naast Vajèn van den Bosch de andere felbegeerde hoofdrol krijgt in On Your Feet!. Hij kruipt in de huid van Emilio Estefan – echtgenoot, producer en manager van Gloria. Samen vormen zij één van de succesvolste koppels ooit. Ze verkochten ruim 100 miljoen platen, scoorden talloze nummer 1-hits en wonnen vele Grammy’s.

Gloria’s moeder en grootmoeder speelden een belangrijke rol in haar leven. Moeder Gloria Fajardo wordt vertolkt door Nurlaila Karim, de ervaren musicalster die nu nog elke avond schittert in The Bodyguard en eerder te zien was in Les Misérables, Miss Saigon en Sister Act. Ellen Evers wordt grootmoeder Consuelo. Deze vakvrouw speelt nu nog in Ciske de Rat en toonde eerder haar talenten in o.a. Mamma Mia!, Miss Saigon en Cats.

On Your Feet! vertelt het verhaal over twee mensen die blijven geloven in hun talent, hun dromen en in elkaar. We volgen Gloria en Emilio op hun weg naar de roem, van hun internationale doorbraak tot Gloria’s comeback na een zwaar ongeluk. Uiteraard hoor je al hun wereldhits, zoals ‘1-2-3’, ‘Conga’ en ‘Get On Your Feet’. Dé Broadway hit die bruist van de energie!

Boek nu alvast de beste plaatsen in het Beatrix Theater Utrecht. Liever telefonisch boeken? Bel Eventim: 0900-1353 (45cpm).