Tags

Related Posts

Share This

Shawn Mendes

Canadees tieneridool zorgt voor hysterische taferelen.

m_GD Shawn Mendes Ziggo DSC_7844

Op 1 mei gaf tieneridool Shawn Mendes een concert voor een tot de nok gevulde Ziggo Dome. Het grotendeels uit jonge meisjes bestaande publiek genoot met volle teugen en zong hun longen uit hun lijf tijdens soms hysterische momenten.

Mendes – die we vooral kennen van zijn hits ‘Stitches’ en ‘Treat You Better ‘- is met zijn Illuminate World Tour in Europa en trekt overal volle zalen. Komende zomer trekt de zanger door de Verenigde Staten en Canada, dit najaar volgen onder meer Mexico en Australië. Shawn sluit zijn wereldtournee in december af in Tokio.

Voor de Nederlandse fans kan Sean Mendes niet meer stuk. In Amsterdam liet hij in ieder geval een verpletterende indruk achter.

Fotografie: Esmee Burgersdijk