Toppers

Toppers in Concert ‘Wild West Thuis Best’.

Toppers_in_Concert_WildWest_ThuisBest_Arena_Amsterdam_26-05-2017_Gwendolyne-2233

In de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA (voorheen Amsterdam ArenA) vond gisteren de alweer 13e editie plaats van Toppers in Concert. Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Rene Froger maakten er weer een dolle boel van in een tot de nok gevuld stadion.

Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom krijgen ditmaal versterking van ‘vierde Topper’Jan Smit.  ‘Dit jaar zal hij al ‘gedoopt’ worden maar bij de volgende editie is hij echt een van ons en daar zijn wij heel blij mee.’, aldus de Toppers.

De 13e ArenA editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’, de ‘WILD WEST, THUIS BEST’ editie vindt plaats op op VRIJDAG 26 & ZATERDAG 27 MEI 2017.

Stoere cowboys, sexy cowgirls, saloon girls en indianen in ’s werelds grootste Party Saloon. Een combinatie van ‘The Worlds Wildest Partysongs’ en het allerbeste van eigen bodem. Naast onze nieuwe Topper JAN SMIT zullen o.a. ANDRE HAZES, de formatie GRANT&FORSYTH en The Voice of Holland winnares PLEUN het Toppers feest mee komen vieren. De dresscode is GLITTER COUNTRY ROOD.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl