Best Kept Secret 2017

Overtuigende jubileumeditie voor Best Kept Secret 2017.

 

25.000 bezoekers per dag bij een uitverkocht weekend met Arcade Fire en Radiohead

m_34592753323_9552fb99cd_h

Radiohead sloot na een stralende dag de vijfde editie van Best Kept Secret af. Een dag eerder speelde Arcade Fire op ONE hit na hit, terwijl Run The Jewels de grote verrassing van de vrijdag was. Daarnaast konden bezoekers genieten van ongeveer 90 andere optredens, een uitgebreid aanbod aan eten en drinken en de introductie van een aantal nieuwe area’s op het festivalterrein. Het festival was al maanden voor aanvang uitverkocht. In 2018 vindt Best Kept Secret plaats op 8, 9 en 10 juni.

Het hele weekend was het raak met hoogtepunten. Niet alleen de grotere, gevestigde namen verzorgden succesvolle optredens, ook de kleinere bands zorgden voor muzikale verrassingen. Zo zorgde King Gizzard & The Lizard Wizard voor een uitgetogen show, terwijl Millionaire hun comeback op onnavolgbare wijze maakte. Daarnaast lieten ook de optredens van Thomas Azier, Kim Janssen, Vatican Shadow en Cloud Nothings een onuitwisbare indruk achter

The Casbah
Naast het muzikale programma introduceerde Best Kept Secret tijdens deze vijfde editie ook nieuwe area’s zoals The Casbah. Bezoekers gingen daar uit hun dak op de hardste en meest duistere muziek die op Best Kept Secret te horen was. Ook de karaoke- en game-area van Tokyo Hill werd druk bezocht door het publiek. Daarnaast stonden er opnieuw culinaire sensaties, waaronder de long table dinners van Tableau, op het programma. De zesde editie van het festival vindt plaats op 8, 9 en 10 juni 2018. @Best Kept Secret Festival

Fotografie: Ben Houdijk en Best Kept Secret Festival