Down The Rabbit Hole

Festival in aantocht met ook dit jaar mooie namen.

downtherabbit

Op 23, 24 en 15 juni staat terrein De Groene Heuvels in Beuningen weer geheel in het teken van Down The Rabbit Hole. ‘Een minivakantie vol muziek’zo omschrijft het festival zichzelf. Met een ticket krijg je zowel toegang tot het festival als tot de camping.  Je kunt er genieten aan het meer, en op zoek naar geheime feestjes in het bos.

Met dit jaar weer veel mooie namen als My Baby, Fleet Foxes, Moderat, Typhoon, Soulwax, Babylon Circus, Bazart, De La Soul en Oscar and the Wolf.

Down The Rabbit Hole’ is drie dagen lang het avontuur aangaan en op zoek gaan naar surrealisme en psychedelica, een soort back to the 60’s maar dan veel meer! Vind inspiratie en uitdaging op Down The Rabbit Hole in Beuningen!

Ontopofmusic.com is uiteraard weer aanwezig voor mooie (foto) reportages! Fotograaf Rob Herstel gaat het allemaal vastleggen!

Voor meer info. http://downtherabbithole.nl/

Foto: Rob Herstel