GABBERS

GABBERS laten temperatuur stijgen in Ziggo Dome.

3e82234b0f6f1988feaec0fb49b9729660593a87_20170615_rtl_gabbers_ziggodome_-florisheuer_004_0899

Gisteravond was de eerste show van GABBERS, dé comedyshow van het jaar in de Ziggo Dome. Dit jaar kozen comedians Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers voor een tropische setting. De show staat, net als in de eerste editie, bol van gezamenlijke stand-up, solo’s, muziek, dans en natuurlijk een hoop spektakel. Dit jaar maakt ook een aantal bekende gasten hun opwachting.

Jody Bernal zingt zijn grote zomerhit ‘Que Si Que No’, kickbokser Rico Verhoeven geeft de GABBERS een lesje vrouwen versieren en de Ashton Brothers zorgen voor een extra dosis slapstick. In totaal spelen de GABBERS de show dit weekend vier keer voor een uitverkochte Ziggo Dome.

Jandino Asporaat: “Ik heb het nog nooit zo warm gehad tijdens een show, wat een feest!”

Guido Weijers: “Na vorig jaar wist ik niet dat het nog beter kon, maar dat is dus wel zo. Te gek om het publiek zo massaal te zien lachen en genieten.”

Roué Verveer: ‘’Dit gevoel went nooit, het is zo vet, ik zweet nog steeds. Kom maar op met de volgende drie shows.’’

Philippe Geubels: ‘’Het was weer plezant.”

Vrijdag, zaterdagmiddag en -avond zijn de andere drie GABBERS-shows. Voor de show van zaterdagmiddag zijn nog beperkt kaarten te verkrijgen.

In 2016 stonden de GABBERS voor het eerst in de Ziggo Dome. Met vier uitverkochte shows kon een editie in 2017 niet uitblijven.

GABBERS wordt geproduceerd door RTL Live Entertainment. @RTL

Fotografie: Floris Heuer RTL Live Entertainment