Huntenpop

Nieuwe namen bekendgemaakt voor Huntenpop.

huntenpop

Na Kensington, Chef’Special, Delain, Navarone, Bökkers, Drive Like Maria, Kraantje Pappie en Paul Elstak worden vandaag weer nieuwe artiesten toegevoegd. RIVERSIDE, RONDÉ, LA FUENTE, VALICE en SMOKING ALASKA komen ook op 11 en 12 augustus naar Huntenpop in het DRU Park te Ulft. Volgende week volgt een nieuwe reeks aankondigingen.

Met de bevestiging van het Poolse RIVERSIDE komt één van de toppers uit het progressieve rocksegment naar de Achterhoek. We zijn dan ook trots dat de band op Huntenpop haar enige Nederlandse festivalshow geeft. Waar RONDÉ twee jaar geleden als opkomend talent al vroeg op de dag geprogrammeerd stond, keren ze op 12 augustus met flink wat baggage terug naar Ulft. Met nummers als Run, Wy Do You Care, Naturally en recent Headlights scoort de band de ene na de andere hit. De Eindhovense dj LA FUENTE komt voor het eerst naar Huntenpop om in de Festivaartstage iedereen los te laten gaan op zijn energieke opzwepende house beats.

WINNAARS ACHTERHOEKSE BAND COMPETITIE OP HUNTENPOP
Traditiegetrouw spelen de twee winnaars van de Achterhoekse Band Competitie ook op Huntenpop en mogen ze ieder een podium openen. Zoals vele bands is ook Valice (jurywinnaar) niet in een hokje te duwen. Denk aan The Pierces, Hooverphonic maar ook aan U2. Valice schrijft liedjes die je laten dansen en meezingen maar ook de donkere kanten van het bestaan bezingen. Smoking Alaska (publiekswinnaar) brengt de sfeer hoog met hun grote variatie aan songs: van zachte melancholische nummers tot harde alternatieve rock. Als muziekliefhebber moet je deze bands gezien hebben, terwijl ze hun eerste stapjes zetten in de Huntenpoptent.

VOORLOPIGE LINE-UP IN ALFABETISCHE VOLGORDE:

AC/DC UK
BÖKKERS
CHEF’SPECIAL
DAAN
DANJAH
DELAIN
DRIVE LIKE MARIA
GIOCATORI
JEBROER
KENSINGTON
KING KING
KRAANTJE PAPPIE
LA FUENTE
NAVARONE
PAUL ELSTAK
PROJECT RAKIJA
RIVERSIDE
RONDÉ
SMOKING ALASKA
STIEKZ
THE ADELE PROJECT
THE DIRTY DADDIES
THE GRAND EAST
THIS IS JACKSON
VALICE
WARD THOMAS