Izaline Calister

Charismatische zangeres met Rayo di Lus in Luxor Live.

m_7a

Izaline Calister, Edison winnares (2009), singer-songwriter en charismatische performer bracht in 2016 haar album Royo Di Lus (Lichtstralen) uit.  Op 16 juni stond ze in Luxor Live om naast andere liedjes ook de songs van deze plaat live te presenteren.

‘Rayo di Lus’ is een belangrijke muzikale stap in Calister’s rijke oeuvre, waarmee ze meer dan ooit teruggrijpt naar haar Afro-Antilliaanse roots. Samen met de multi-instrumentalist en producer Ward Veenstra en met haar broer Roël Calister, percussionist en de man achter KIT (Kuenta i Tambú) is ze op zoek gegaan naar specifieke en bijzondere Curaçaose geluiden. Broer en zus zijn ook samen liedjes gaan schrijven, iets wat ze al langer wilden maar steeds niet aan toe kwamen.

Dit achtste album is melodieus, ontroert en swingt tegelijkertijd: Izaline ten top dus! Samen met haar geweldige muzikanten bracht ze de songs van dit nieuwe album. @Luxor Live

Fotografie: Rob Herstel Herstelfotografie